ΥΔΕΑΠ

(Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών & Αναπτυξιαξών Προγραμμάτων)
  • ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνάντηση για το Αction Ρlan 2016 (AP2016), στο πλαίσιο της Ειδικής Δράσης “Κοινές Διαδικασίες Επανένταξης – European Re-integration Network (‘ERIN’)”.

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων συνάντηση για το Αction Ρlan 2016 (AP2016), στο πλαίσιο της Ειδικής Δράσης “Κοινές Διαδικασίες Επανένταξης – European Re-integration Network (‘ERIN’)”, του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης Ένταξης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, στελέχη του Τμήματος Προγραμματισμού και Αξιολόγησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου Μετανάστευση & Ένταξης/Τομέας Επιστροφών, στελέχη του Ολλανδικού Υπουργείου για την Ασφάλεια και τη Δικαιοσύνη-Ολλανδική Υπηρεσία για τον επαναπατρισμό και την Επιστροφή, καθώς και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Η Υπηρεσία μας εξασφάλισε επιπλέον χρηματοδότηση, μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου ΑΡ2016, το οποίο έχει ως επικεφαλής Κ-Μ την Ολλανδία. Η χρηματοδότηση αυτή έχει ως στόχο την ανάπτυξη ισχυρής λειτουργικής συνεργασίας μεταξύ των Κρατών-Μελών και των εμπλεκόμενων Ευρωπαϊκών Οργανισμών και των 3ων Χωρών, ώστε να διευκολυνθούν οι δράσεις επανένταξης των υπηκόων τρίτων χωρών στη χώρα καταγωγής τους.

Στο πλαίσιο αυτό υπεγράφη Συμφωνία Συνεργασίας (Partnership Agreement), για την υλοποίηση του AP2016. Από πλευράς της Υπηρεσίας μας, τη συμφωνία υπέγραψε ο Διευθυντής της ΥΔΕΑΠ, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κάλλας Στυλιανός.

SITE MAP

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ