ΥΔΕΑΠ

(Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων)
  • ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας (Λεωφόρος Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές), η παρουσίαση 21 καινούργιων λεωφορείων, χωρητικότητας είκοσι θέσεων, τα οποία προστέθηκαν στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η προμήθεια των λεωφορείων έφτασε τα 2,1 εκ. € και αποτελεί μέρος της δράσης «Παροχή υπηρεσιών στους υπηκόους τρίτων χωρών και λειτουργική ενίσχυση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα εξωτερικά σύνορα» που χρηματοδοτείται από το Μηχανισμό Επείγουσας Βοήθειας του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας/ Τομέας Σύνορα & Θεωρήσεις.

Την παρουσίαση των οχημάτων έκαναν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Τόσκας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος, ο προϊστάμενος του Επιτελείου Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της ΥΔΕΑΠ Αστυνομικός Διευθυντής Στυλιανός Κάλλας καθώς και Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

SITE MAP

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ