ΥΔΕΑΠ

(Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων)
  • ΝΕΑ/ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δράση με τίτλο: «Προμήθεια Οχημάτων Ελληνικής Αστυνομίας» από το Εθνικό Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας/ Τομέας Σύνορα & Θεωρήσεις της περιόδου 2014-2020».

Υποέργο: «Προμήθεια δίκυκλων μοτοσικλετών»

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η τελετή παράδοσης – παραλαβής πενήντα μίας (51) δίκυκλων μοτοσυκλετών κυβισμού 645cc, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στιςΑχαρνές Αττικής. Από πλευράς της Υπηρεσίας μας παρευρέθηκαν η Διευθύντρια της ΥΔΕΑΠ Αστυνομικός Διευθυντής Γιαννούλα ΧΑΛΒΑΤΖΗ καθώς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Υλοποίησης, Αναφορών, Επαληθεύσεων και Πιστοποίησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας Α/Α’ Ελένη ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Οι μοτοσυκλέτες αυτές, που σκοπό έχουν να συμβάλουν στην ενίσχυση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι επιφορτισμένες με την επιτήρηση και την προστασία των εξωτερικών συνόρων της Χώρας μέσω της πραγματοποίησης περιπολιών και ελέγχων.

Η εν λόγω προμήθεια, συνολικού κόστους 475.776,61€, πραγματοποιήθηκε με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ποσοστό 75% από Ευρωπαϊκούς πόρους και 25% από Εθνικούς) μέσω του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας/ Τομέας Σύνορα και Θεωρήσεις.

Το ανωτέρω έργο αποτελεί τμήμα της υπό υλοποίηση δράσης προμήθειας οχημάτων για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας συνολικού προϋπολογισμού 13.775.000,00€, και αφορά στην προμήθεια αστυνομικών αυτοκινήτων (τύπου SUV), επιβατικών αυτοκινήτων εννέα (9) θέσεων για τη μεταφορά προσωπικού, φορτηγών με επίπεδη καρότσα, προμήθεια μοτοσικλετών, λεωφορείων 20 θέσεων και άνω και λεωφορείων 33 θέσεων και άνω για τη μεταφορά προσωπικού.

SITE MAP

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ