ΥΔΕΑΠ

(Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων)
  • ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ανακοίνωση σχετικά με εκδήλωση στις Εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Υ.Δ.Ε.Α.Π) του Υπουργείου Εσωτερικών, την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018, εκδήλωση κοπής πίτας για την έλευση του έτους 2018, με την συμμετοχή του προσωπικού της Υπηρεσίας.

Στην Εκδήλωση είχαν προσκληθεί και τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Βοηθός Προϊστάμενου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Γεώργιος Τηλελής, ο απερχόμενος Διευθυντής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Υποστράτηγος Παναγιώτης Μαρκετάκης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Προμηθειών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ζαφείρη Ευθαλία και ο Νομικός Σύμβουλος του κ. Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Γεώργιος Σταματάκης.

Ο κ. Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κατά την σύντομη προσφώνηση του, εξήρε το έργο και τη συμβολή της Υπηρεσίας στη διατήρηση ενός πλαισίου Ασφάλειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και στη διαχείριση των παράτυπων μεταναστών, στο πλαίσιο των  Ταμείων  Εσωτερικής Ασφάλειας και Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, ενώ τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων Πηγών Χρηματοδότησης, με σκοπό την αντιμετώπιση των σύγχρονων Προκλήσεων. Κλείνοντας, ευχήθηκε στον νέο Διευθυντή της Υπηρεσίας Αστυνομικό Διευθυντή ΚΑΛΛΑ Στυλιανό να επιτύχει στο έργο που αναλαμβάνει.      

SITE MAP

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ